Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marshmallow-updateschema van Samsung gelekt

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2015, 10:36 CategorieAndroid

Er is een updateschema gelekt waarop we enkele toestellen van Samsung tegenkomen die binnenkort voorzien worden van Marshmallow. Een snelle blik leert gauw dat geen enkel Android-apparaat van Samsung Android 6.0 nog in 2015 gaat krijgen.

Samsungs Marshmallow-updateschema gelekt

Samsung heeft de onderstaande informatie niet zelf naar buiten gebracht, maar de lijst met smartphones, phablets en tablets die allemaal voorzien worden van Android 6.0 Marshmallow schijnt wel bevestigd te zijn door andere bronnen. In vergelijking met de vorige lijst die we tegenkwamen, zijn er wel wat verschillen aanwezig. Op het eerste gezicht valt er in elk geval één ding op: geen enkel Android-apparaat van Samsung wordt nog in 2015 voorzien van Marshmallow. Check de onderstaande lijst voor toestellen en data.

De bron geeft aan dat deze data ‘geschat’ zijn, dus het kan nog veranderen. Hopelijk zien we dat de update voor de software voor de betere tablets, zoals de Tab S2-serie, naar voren wordt geschoven, bijvoorbeeld.

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab A 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.