Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft biedt excuses aan voor OneDrive-veranderingen

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 10:45 CategorieAndroid

Microsoft heeft zijn excuses aangeboden over de veranderingen die het bedrijf heeft doorgevoerd met betrekking tot OneDrive. Omdat er gebruikers waren die misbruikt van de cloudopslagdienst maakten, moet iedereen het straks met minder opslagruimte doen.

Zo behoud je je 15GB aan gratis OneDrive-ruimte

Vorige maand bracht Microsoft het nieuws naar buiten dat alle abonnement van Microsoft OneDrive, de cloudopslagdienst van het bedrijf, het voortaan met minder moeten doen. Het duurste abonnement verandert van ongelimiteerde opslag naar 1TB aan ruimte en het goedkoopste (gratis) abonnment gaat van 15GB naar 5GB aan ruimte. Het bedrijf uit Redmond heeft nu zijn excuses aangeboden voor deze snelle veranderingen en biedt gratis gebruikers de optie aan om alsnog hun 15GB aan gratis ruimte te behouden.

Daarvoor ga je naar deze specifieke pagina op het internet, op de officiële OneDrive-website, waar je op een grote knop kunt klikken die je naar een andere pagina leidt. Daar geef je aan dat Microsoft de nodige toestemming krijgt en vervolgens kun je als gratis gebruiker nog steeds rekenen op die 15GB aan gratis online opslagruimte. Handig voor wanneer je bijvoorbeeld die ruimte gebruikt voor het opslaan van je muziek, zodat je die kunt benaderen met Groove Music. Zo kun je bijvoorbeeld je muziek blijven streamen naar allerlei apparaten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.