Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft plaatst promovideo’s voor nieuwe Surface-modellen

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2015, 9:20 CategorieWindows

Microsoft heeft deze week twee nieuwe video’s uitgebracht waarin het bedrijf de Surface Pro 4 en Surface Book in het zonnetje zet. Het bedrijf uit Redmond heeft de Surface-modellen aan verschillende creatieve mensen gegeven.

Promovideo’s Surface Pro 4 en Surface Book staan online

Omdat het december is en consumenten vaak in december aankopen doen die ze in de rest van het jaar vaak niet doen, probeert Microsoft deze mensen over te halen om een Surface Pro 4 of een Surface Book te kopen. Nu is de eerstgenoemde al wel verkrijgbaar in Nederland, maar de laatstgenoemde nog niet. Helaas weten we op moment van schrijven ook helaas nog niet wanneer dit wel gaat gebeuren. Desondanks hebben we vandaag twee promovideo’s van Microsoft, die zowel de Pro 4 als de Book in het zonnetje zetten.

In de bovenstaande video zien we hoe verschillende creatieve mensen, al dan niet met een YouTube-kanaal, aan de slag gaan met de Surface Pro 4. Ze zijn nog enthousiaster dan onze Sam is in zijn recensie. Ook heeft Microsoft de Surface Book aan een stel creatievelingen gegeven, om te kijken wat zij met de hard- en software doen. De mensen in de video maken muziek, fotograferen, ontwerpen dingen of zorgen voor dingen die te maken hebben met special effects. Maar de nieuwe Surface-modellen zijn natuurlijk ook voor alledaagse taken te gebruiken.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 4
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.