Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft updatet Outlook op iOS

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2015, 9:52 CategorieApplicaties

Microsoft heeft deze week de e-mailapplicatie Outlook van een update voorzien op iOS, zodat-ie van meer specifieke functies gebruikmaakt. Zo biedt Microsoft Outlook nu ondersteuning aan voor 3D Touch op een iPhone 6S Plus.

Microsoft Outlook op iOS ondersteunt 3D Touch en meer

Softwaregigant Microsoft heeft deze week een nieuwe update uitgebracht voor de e-mailapplicatie Outlook. Dat is de eigen e-mailclient van het bedrijf, dat een app op iOS, Android, Windows en natuurlijk het web heeft. De update is uitgebracht voor iOS alleen, aangezien Microsoft een aantal specifieke functies heeft toegevoegd. Twijfel je of je de update al hebt ontvangen of niet? Mocht je momenteel Outlook met het versienummer 2.0.8 op je iPhone of iPad hebben staan, dan heb je de nieuwste versie van de mailapplicatie.

Eén van de toevoegingen is de ondersteuning voor 3D Touch op de iPhone 6S Plus. Zo zijn gebruikers nu in staat om direct vanuit het homemenu een nieuwe e-mail op te stellen, een nieuw evenement aan te maken en de kalender te bekijken. De twee toevoeging is de mogelijkheid om direct vanuit de applicatie een bericht uit printen. Dat knopje vind je helemaal rechts bovenin de applicatie. De update is nu beschikbaar voor iedereen op iOS. Microsofts Outlook is gratis te downloaden vanuit de App Store, via de onderstaande link.

  • Microsoft Outlook
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.