Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Minecraft: Story Mode Episode 4 verschijnt deze maand

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2015, 10:21 CategorieAndroid

Telltale Games heeft laten weten dat de vierde aflevering van Minecraft: Story Mode deze maand gelanceerd wordt voor mobiele apparaten. De vijfde en laatste episode zal ‘vroeg in 2016’ worden gelanceerd; mogelijk kan dit dus al in januari gebeuren.

Minecraft: Story Mode Episode 4 verschijnt deze maand

Wanneer je dit Telltale Games-avontuur naast de andere avonturen legt, dan valt op dat Minecraft: Story Mode er in een rap tempo doorheen wordt gejaagd. Daar waar de meeste avonturen minstens een acht jaar meegaan, zien we nu dat Minecraft: Story Mode waarschijnlijk de vier maanden gaat halen en daarna is het alweer afgelopen. De ontwikkelaar en uitgever van deze game heeft laten weten dat de vierde aflevering, Order Up!, deze maand gelanceerd wordt, terwijl de vijfde en laatste aflevering ‘vroeg in 2016’ wordt uitgebracht.

En als de eerdere releases van deze afleveringen ons iets hebben laten zien, dan is het dat de afleveringen elkaar snel opvolgen, dus zal het ons niet verbazen wanneer Episode 5 in januari gelanceerd wordt. Helaas weten we voor nu niets over aflevering vier van Minecraft: Story Mode. We weten niets over het verhaal en over de releasedatum. Maar Telltale Games kennende zal die release snel volgen: het komt namelijk vaak voor dat wanneer Telltale iets aankondigt over een game, de release daarvan niet lang meer op zich laat wachten.

  • Minecraft: Story Mode
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.