Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix-app op Android is voorzien van een widget

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2015, 10:37 CategorieAndroid

De Netflix-applicatie op Android is deze week voorzien van een update, die eigenlijk alleen maar de Netflix-widget toevoegt. Met de widget kun je alvast de content bekijken die de app aan te bieden heeft en verder kun je er niets mee.

Netflix-app op Android heeft een widget

In de categorie ‘Waarom weet niemand’ zien we vandaag dat de videostreamingdienst Netflix zijn Android-applicatie heeft voorzien van een update (APK Mirror). Niet een update die iets doet aan de interface of de app op een andere manier gebruiksvriendelijker maakt. Nee, deze update voegt een widget toe, die je op je homescreen kunt plaatsen. Met je widget kun je alvast de content van Netflix bekijken, voordat je de app opent. Waarom iemand dat zou willen doen voordat de app geopend wordt, is ons echter een raadsel.

Het lijkt ons namelijk zo dat wanneer je van plan bent een Netflix-serie of -film te gaan kijken, je de app opent om al het aanbod te zien. Wat je dan met een widget moet die eigenlijk een niet-complete browse-ervaring aanbiedt, weten wij ook niet, maar de ontwikkelaars van het Netflix-team moeten dit handig gevonden hebben. Mocht je het overzicht een beetje kwijt zijn wat het aanbod van Netflix betreft, dan kun je elke vrijdagmiddag om vier uur terecht op Homecinema Magazine. Daar bekijken we drie nieuwe films en series op de dienst.

Bekijk hier bijvoorbeeld De drie beste nieuwe films en series op Netflix #22.

  • Netflix
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.