Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix lanceert universele Windows 10-applicatie

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2015, 9:15 CategorieApplicaties

Netflix heeft deze week een vernieuwde Windows 10-applicatie vrijgegeven, die zowel goed werkt op Windows 10-pc als -tablets. Mocht je al een Windows 10-smartphone hebben, dan heb je nog even pech: die app staat gepland voor een later tijdstip.

Windows 10-app voor Netflix

Netflix heeft deze week zijn universele Windows 10-applicatie vrijgegeven. Nu betekent dat echter geen garantie voor het idee dat de app dan direct op elk Windows-platform werkt (pc, tablets, smartphones en Xbox), maar in dit geval wel dat de pc- en tablet-versie de gelijke basis gebruiken. Daarom is het helaas ook zo dat de smartphone-versie van het vernieuwde Netflix nog even op zich laat wachten. Maar hij komt er wel aan: zowel Netflix als Microsoft hebben in een reactie laten weten dat die app gepland staat voor de toekomst.

Een harde datum hebben de bedrijven echter niet gegeven, dus daarover tasten de consumenten met Windows 10 Mobile nog even in het duister. De videostreamingdienst zegt over de app dat die zich automatisch zal aanpassen aan de schermgrootte van de gebruiker en dat is maar goed ook: vandaag de dag bestaan er een hoop apparaten met Windows 10 als OS, die allemaal verschillende schermen hebben. Daarnaast heeft de app ook een nieuwe Live Tile gekregen en is ook het zoeken naar content via de app flink verbeterd.

  • Netflix
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.