Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nexus-apparaten krijgen volgende week nieuwe emoji

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2015, 10:00 CategorieAndroid

Google heeft via Twitter laten weten dat de Nexus-apparaten van het bedrijf volgende week nieuwe emoji mogen verwachten. Ook heeft Google nog een verrassing in petto en kunnen we rekenen op een nieuw toetsenbord en een nieuw lettertype.

Meer emoji voor Nexus-bezitters

Ben in het bezit van een een Nexus-apparaat met daarop de stock-versie van Android? Dan kun je volgende week een update verwachten voor je systeem, zo laat Google weten in een tweet, die nieuwe emoji, een nieuw toetsenbord en een nieuw lettertype toevoegt. De nieuwe emoji zijn afkomstig van Unicode 8.0, die Apple al eerder introduceerde op iOS. Mocht je thuis wel een Android-apparaat hebben, maar zonder Nexus-logo, dan moet je nog iets langer wachten voordat de update jou kant op komt, laat het bedrijf weten.

Wanneer de update precies verschijnt volgende week, is helaas niet bekendgemaakt. Ook weten we nog niet wanneer de andere fabrikanten een update voor hun toestellen zullen uitbrengen, dus dat moeten we nog allemaal gaan afwachten. Google heeft ook laten weten dat de aankomende update nog een verrassing met zich meebrengt. Wat dat precies voor verrassing is, is nog een raadsel. Google wil deze verrassing niet verpesten door aan te geven wat het is. De geruchtenmolen staat wat dit onderwerp betreft, ook helemaal stil.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Reacties

  1. Johan B.
    04 december, 2015 om 15:24

    Android 6.0.1 is ook al onderweg.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.