Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nuclun 2-processor komt niet naar LG G5’

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2015, 17:48 CategorieAndroid

Naar verluidt zou LG hebben besloten om de Nuclun 2-processor niet te willen gebruiken in de onaangekondigde LG G5, maar wel voor de LG V10-opvolger. Over de Nuclun 2 is nog weinig bekend, maar volgens de geruchten is die al sneller dan de Kirin 950-chip.

Gerucht: Nuclun 2-processor slaat LG G5 over

Op dit moment doet zich een opmerkelijk gerucht de ronde over drie hardwareproducten die we beide nog niet hebben gezien in de vorm van een aankondiging. Het gaat hier over de Nuclun 2-processor, waar LG al maanden aan werkt en de phablets LG G5 en LG V10 2 (bij gebrek aan een betere naam). Naar verluidt zou LG hebben besloten om de Nuclun 2 niet naar de LG G5 te brengen (de meest prominente lijn van de product), maar wel naar de LG V10-opvolger, een nieuwe serie phablets die het bedrijf dit jaar heeft geïntroduceerd.

En de reden dat het opmerkelijk is, is omdat de Nuclun 2 – eveneens naar verluidt – sneller zou moeten zijn dan de Kirin 950-processor van Huawei, de snelste processor volgens de benchmarks. Aangezien de LG G-serie meestal behoorlijke vlaggenschepen zijn, is het toch opmerkelijk dat de G5 mogelijk overgeslagen wordt. Mogelijk heeft dat te maken met het idee dat LG de nieuwe Nuclun 2-chip niet op tijd af kan hebben voor een release in het eerste kwartaal van 2016. Voor de LG V10-opvolger heeft het bedrijf in elk geval veel meer tijd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.