Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onbekende 8-inch tablet van Samsung gecertificeerd

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2015, 12:10 CategorieAndroid

Bij de instanties die elektronica certificeren voor wifi en bluetooth is een onbekende 8-inch tablet van Samsung verschenen. Deze nog onaangekondigde tablet zou een prijskaartje krijgen onder de honderd euro.

Goedkope Galaxy Tab

Het zal waarschijnlijk een tablet worden in de goedkope Galaxy Tab-serie van Samsung. Het modelnummer is SM-T375S en het is verschenen in de databases van zowel Bluetooth SIG als de Wi-Fi Alliance.

Scherm van 8 inch

In de wifi-database kent het apparaat overigens twee modelnummers: SM-T375S en SM-T375L. In de Indiase importdatabase Zauba is voorts het schermformaat onthuld, 8 inch. Maar dat schermformaat had al geraden kunnen worden aan de hand van het modelnummer, dat lijkt op dat van voorgaande 8-inch tablets van Samsung.

Weinig bekend

Voor de rest is er nog bitter weinig bekend over deze nieuwe tablet van Samsung. Over de processor, het interne en ramgeheugen en de camera’s is nog niets uitgelekt, maar gezien de lage prijs kan de hardware niet al te veel te bieden hebben.

Het kan zijn dat Samsung deze nieuwe tablet klaarstoomt voor een presentatie op een van de komende elektronicabeurzen die er aan zitten te komen, de CES die over een dikke week in Las Vegas losbarst of het Mobile World Congress dat een dikke maand later in Barcelona plaatsvindt.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S2 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.