Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 2 binnenkort voor altijd zonder invite te koop

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2015, 20:10 CategorieActies

De OnePlus 2 is binnenkort zonder invite te koop. Dat gaat op 5 december in en geldt voor altijd, belooft de Chinese smartphonemaker in een forumbericht.

Invitesysteem

Tot nu toe waren de smartphones en phablets van OnePlus alleen via een mistig invitesysteem te koop. Wie een toestel had gekocht, kon enkele uitnodigingcodes aan andere belangstellenden uitdelen, die er dan als de kippen bij moesten zijn om te reageren: binnen 24 uur verliepen ze meestal alweer. Door het aantal kopers op die manier te beperken, kon OnePlus voorkomen dat er dure magazijnvoorraden aangehouden moesten worden, en daardoor werd op de prijs van het toestel bespaard. Allemaal logisch, maar het leidde wel tot een stroom klagende belangstellenden, die maar geen invite konden krijgen, en steevast een minpunt in elke review van de topmodellen van OnePlus.

Forumbericht

De OnePlus 2, een phablet met een 5,5-inch scherm, is straks dus met ingang van 5 december zonder invite te krijgen. In het forumbericht wordt dat als volgt aangekondigd: “Het invitesysteem was cruciaal om onze operaties te schalen en het heeft onze fans een unieke manier geboden om OnePlus te delen met andere mensen in hun leven. Maar we zijn altijd bezig om de OnePlus-ervaring voor jullie te verbeteren en we nemen risico’s om onszelf vooruit te helpen en echte verbeteringen aan te brengen. Dat is waarom wij de OnePlus 2 invite-free maken… voor altijd!”

OnePlus 2 aantrekkelijk toestel

Dat bericht zal bij een bescheiden kring fans van het toestel tot een klein gejuich leiden, want de OnePlus 2 is een aantrekkelijk toestel dat zeer goede hardwarespecificaties biedt voor de helft van de prijs van een vergelijkbaar vlaggenschip van een van de bekende fabrikanten, zoals Samsung, Sony of HTC.

OnePlus X

Wie liever een wat kleiner toestel heeft: de OnePlus X, een midrangetoestel, is van 5 tot en met 7 december ook zonder invite te krijgen. Daarna gaat het invitesysteem voor dit toestel weer in. Wie overigens in dat weekend een OnePlus 2 besteld, kan er alternatieve achterkantjes bij bestellen voor de helft van de prijs, en er zijn meer accessoires die een korting krijgen van OnePlus.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.