Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘OnePlus 3 krijgt wederom een full hd-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 17:10 CategorieAndroid

De OnePlus 2 is nu verkrijgbaar, dus dat betekent dat we kunnen gaan kijken naar wat de toekomst ons gaat brengen met de OnePlus 3. De eerste geruchten zijn inmiddels verschenen, inclusief de eerste afbeelding van het onaangekondigde toestel.

OnePlus 3 – het volgende vlaggenschip van OnePlus

Als we de geruchten mogen geloven, dan werkt OnePlus achter de schermen aan een nieuwe versie van de OnePlus-phablet die populair is onder Android-gebruikers. De eerste OnePlus-toestellen bieden immers goede hardware aan voor een mooie prijs. Tel daar de fijne software bij op en je hebt een product waar veel mensen graag aan willen komen – maar wat alleen maar kan met een speciale uitnodiging. Of OnePlus wederom voor dit systeem zal kiezen voor de OnePlus 3, is op dit moment onduidelijk. Wel is er een ander gerucht verschenen.

Zo zou de OnePlus 3 namelijk wederom voorzien worden van een full hd-scherm (1080 bij 1920 pixels). Mocht dit gerucht kloppen, dan zal OnePlus dus wederom qhd (1440 bij 2560 pixels) links laten liggen. Maar dat kan ook voordelig uitpakken. Een full hd-resolutie betekent namelijk dat de processor het minder zwaar krijgt en de batterij langer meegaat wanneer je dat kraakheldere scherm aan hebt staan. Zo blijft het toestel snel en de batterij langer goed en dat zijn twee ontwikkelingen die we graag terugzien in een phablet.

Daarnaast is de bovenstaande afbeelding ook al gelekt. Qua design lijkt deze mogelijke render van de OnePlus 3 nog steeds op de OnePlus One, maar dan met wat gekke witte strepen aan de zijkanten. Het is nu wachten op de aankondiging van OnePlus.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.