Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ontwikkelaar wil Twitch helpen met universele app

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2015, 10:37 CategorieApplicaties

De ontwikkelaar van de populaire Unstream-app op Windows 10, wil Twitch graag helpen met het ontwikkelen van een universele Windows 10-applicatie. Dat betekent dat deze developer heel graag zijn eigen code overhandigt, mits de dienst er ook echt iets mee doet.

Krijgt Twitch zijn eigen universele Windows 10-app?

Op dit moment heeft de live gamestreamingdienst Twitch nog geen eigen universele Windows 10-applicatie. Heb je Windows 10 op je pc of mobiele apparaat staan, dan ben je al gauw toegewezen op Unstream en die app blijkt erg populair. Unstream biedt bijna alles aan dat Twitch ook aanbiedt en gooit er nog een handvol aanpassingsmogelijkheden bovenop. Deze ontwikkelaar van deze app heeft aan de gamestreamingdienst laten weten graag zijn code te overhandigen, wanneer er ook echt daadwerkelijk iets mee gedaan wordt.

Heel misschien betekent dit dus dat Twitch zijn eigen Windows 10-app gaat krijgen. Mogelijk stond dit al op de planning, maar met deze hulp van buitenaf kan het proces in elk geval flink versneld worden. Een eigen Windows 10-app voor de live gamestreamingdienst is wat de community ook wil, als we kijken naar het forum van de dienst, en het is wat ons betreft ook helemaal geen gek idee. Echter, Twitch heeft nog niet gereageerd op het aanbod, dus op dit moment is alles over een Windows 10-app helaas nog onzeker.

Via de onderstaande downloadlink kun je wel Unstream (1,29 euro) uitproberen voor Windows 10.

  • Unstream
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.