Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ook deze drie Star Wars-spellen mag je niet missen

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2015, 12:59 CategorieAndroid

Deze week is de nieuwste Star Wars-film in de bioscoop verschenen en daarom zetten we wederom drie toffe Star Wars-spellen op een rij. Alle drie spellen zijn zowel verkrijgbaar voor Android als iOS.

Star Wars: Galaxy of Heroes (gratis)

Star Wars: Galaxy of Heroes is een card battle game waarin je verschillende speelkaarten verzamelt en die gebruikt in de vele turn based-gevechten tussen goed en kwaad. Star Wars: Galaxy of Heroes bevat personages vanuit alle Star Wars-films en -animatieseries, waaronder dus de originele trilogie, de prequels en de nieuwste film, The Force Awakens. Elke kaart heeft natuurlijk zo zijn eigen krachten en sommige kaarten zijn zelfs te combineren tot betere versies van zichzelf. Ook kun je de kaarten ‘trainen’ waardoor ze sterker worden.

star-wars-galaxy-of-heroes-1540x

  • Star Wars: Galaxy of Heroes

Star Wars Battlefront Companion (gratis)

Ben je een Star Wars-fan, dan speel je nu ongetwijfeld de console- en pc-game Star Wars Battlefront. Voor dat spel is er een companion-app beschikbaar, die gratis te downloaden is voor Android en iOS. Met de app ben je in staat een strategisch spel te spelen, waarmee je geld kunt verdienen. En dat geld kun je weer besteden in Star Wars Battlefront. Maar de in-app credits speelt ook nog het één en ander vrij in de applicatie zelf, waardoor het verzamelen van die eenheden gemakkelijker en sneller zal moeten gaan.

star-wars-battlefront-app-1540x

  • Star Wars Battlefront Companion

Star Wars: Uprising (gratis)

Star Wars: Uprising is een traditionele role playing game met een twist en speelt zich af tussen Return of the Jedi en het onlangs uitgekomen The Force Awakens. Het mooie aan dit spel is misschien nog wel dat je helemaal niet te maken krijgt met verschillende klassen en dat je daardoor de mogelijkheid hebt om je personage uit te bouwen en vorm te geven zoals jij wil. De enige keuze die je aan het begin van de game dient te maken is voor welke factie je wil spelen, maar daarna kun je losgaan met attributen, eigenschappen en wapens.

star-wars-uprising-1540x

  • Star Wars: Uprising

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.