Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo presenteert R7 Plus Advanced Edition met 6-inch scherm

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2015, 22:21 CategorieAndroid

Oppo heeft een nieuwe phablet met een 6-inch scherm gepresenteerd. De Oppo R7 Plus Advanced Edition  is het eerst te koop in China. Waarschijnlijk is hij na enige tijd ook in de Europese webshop van Oppo te vinden.

R7-familie breidt uit

Vanwege de naamgeving van de nieuwste toestellen van Oppo kan er makkelijk verwarring ontstaan. Er zijn wel vier verschillende versies van de Oppo R7, waarvan de R7 Plus Advanced Edition de laatste is. Er is ook nog een R7s en een gewone R7, en de al eerder gepresenteerde ‘gewone’ R7 Plus die ook nog in een special edition is uitgebracht samen met FC Barcelona.

Advanced Edition

De verschillen tussen al die toestellen zijn soms niet zo makkelijk aan te geven. De R7 Plus Advanced Edition heeft in ieder geval op papier specificaties die in orde lijken. Ook deze telefoon zou in twee varianten naar de markt komen, dus de R7-familie groeit als kool.

Snapdragon 615-processor

De hardwarespecs van de Oppo R7 Plus Advanced Edition luiden als volgt: 64GB intern geheugen, 4GB ram, 6.0-inch Amoled-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels, een 2.5D Arc Edge scherm, een midrange achtkernige Qualcomm Snapdragon 615-processor, Adreno 405-grafische processor, vingerafdruksensor en een 4100 mAh batterij. Android Lollipop 5.1 met daaroverheen de Color OS 2.1 zijn ook van de partij.

Bijna randloos scherm

De R7-serie valt reviewers op vanwege het bijna randloze scherm en een aantrekkelijk uiterlijk. De prijs van de ‘gewone’  R7 Plus is 429 euro, het valt te verwachten dat de Advanced Edition iets duurder zal zijn. Het valt nog niet te voorspellen wanneer de nieuwe phablet in de Europese Oppo-winkel te koop wordt gezet. De andere R7-varianten zijn daar wel te krijgen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.