Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OxygenOS 2.2: beveiligingsupdates en meer fixes

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2015, 18:02 CategorieAndroid

Fabrikant OnePlus, van populaire Android-toestellen zoals het onlangs gelanceerde OnePlus 2, heeft een update uitgebracht voor OxygenOS 2.2. Dat is een besturingssysteem dat wordt meegeleverd met OnePlus-toestellen, gebaseerd op Android.

Download nu OxygenOS 2.2 voor OnePlus 2

OnePlus, de fabrikant achter de populaire OnePlus-smartphones en -phablets, heeft laten weten dat er vanaf nu een update beschikbaar is voor Oxygen OS 2, het meegeleverde besturingssysteem voor de smartphones dat is gebaseerd op Android. Dit systeem bood al eerder functies aan die Android pas later als standaard heeft toegevoegd, waarvoor de OnePlus in het verleden veel lof heeft mogen ontvangen. De nieuwe software brengt onder meer updates mee op het gebied van beveiliging, zodat je toestel wederom iets veiliger is.

Dat is natuurlijk niet alles. Hieronder nemen we alle updates met je door.

  • Probleem opgelost met betrekking tot dual-sim
  • Ondersteuning voor NTFS en exFAT aan OTG toegevoegd
  • Problemen met de Google-camera opgelost
  • Temperatuur van het scherm kan nu worden aangepast
  • Zoekbalk in app-lade te verstoppen
  • Nieuwe achtergronden met een kerstthema
  • Algemene bugfixes en prestatieverbeteringen

De update wordt momenteel in fases uitgerold, zoals dat vaker gebeurt met updates voor Oxygen OS. Het kan dus nog een paar dagen duren voordat de update bij jou OnePlus 2-phablet aan komt. Maar dat-ie komt, is in elk geval zeker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.