Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Phablet HTC One X9 wordt morgen al gepresenteerd in China’

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2015, 22:38 CategorieAndroid

De nieuwe phablet One X9 die HTC al geruime tijd achter de schermen ontwikkelt, wordt morgen (24 december) onthuld in China. Dat melden bronnen op Weibo, het Chinese sociale netwerk.

Prijs

Informatie over de prijs is ook uitgelekt. Het toestel zou tussen de 366 en 457 dollar gaan kosten in China. Trek daar drie of vier tientjes van af en je hebt de euro-prijzen. Het is alleen nog de vraag hoe HTC het toestel in Nederland gaat prijzen. Het is onzeker of in China bij de genoemde prijzen de belasting (btw) is meegerekend.

Midrange specificaties

De HTC One X9 is al vele malen uitgelekt op plaatjes en de specificaties van het toestel zullen morgen ook geen verrassing zijn. Het scherm is 5,5 inch groot, waarmee de smartphone net in de phablet-categorie valt. Over het toestel wordt gezegd dat het voorzien wordt van een MediaTek octacore-processor, geklokt op 2,2 GHz, 1080p-scherm, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen (uitbreidbaar tot 1TB). Ook krijgt de phablet een camera van dertien megapixels met OIS en een batterij van 3000 mAh.

Zelfde design als rest van HTC One-serie

De telefoon is 15,3 centimeter lang, bijna 7,6 centimeter breed en bijna acht millimeter dik. Het toestel is volgens hetzelfde design ontworpen als alle HTC-telefoons in de high-end One-serie. Maar deze is een stuk goedkoper, omdat het een midrangetoestel betreft.

  • Delen:
HTC One X9
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.