Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pixelmator geoptimaliseerd voor iPad Pro en Apple Pencil

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2015, 14:06 CategorieApplicaties

De makers van de populaire Pixelmator-applicatie hebben de app geoptimaliseerd voor zowel de iPad Pro als de Apple Pencil. Met de Apple Pencil kun je nu de dikte van een lijn bepalen op de iPad Pro. Daarnaast zijn er ook nieuwe opties voor de iPhone 6S Plus.

Download nu Pixelmator voor iPad Pro

De afbeeldingenbewerker Pixelmator heeft vandaag wederom een grote update mogen ontvangen voor zowel iPad als iPhone. Zo werkt de app nu volledig met de iPad Pro en de Apple Pencil, waardoor je meer functies tot je beschikking krijgt. Wanneer je aan het tekenen bent binnen Pixelmator, dan kun je door middel van druk uitoefenen met de Pencil de dikte van de lijn bepalen, en zo zijn er nog een aantal mogelijkheden. De iPhone-versie van Pixelmator biedt nu ondersteuning aan voor 3D Touch, alleen op iPhone 6S en 6S Plus.

Zo is het ook mogelijk om de dikte van een lijn te bepalen door harder op het scherm te drukken en ben je in staat om een preview te krijgen van een afbeelding, door middel van Peek en Pop. Daarnaast zijn er ook opties beschikbaar op je homescreen: wanneer je het app-icoon ingedrukt houdt, dan verschijnen er een aantal opties in beeld, zoals het openen van een foto en het maken van een nieuw bestand. Daarnaast hebben de makers van Pixelmator nog een aantal andere functies toegevoegd, voor beide versies van de applicatie.

  • Pixelmator
  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.