Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pocket laat je nu ook mensen volgen binnen de app

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 16:59 CategorieAndroid

De later-lees-applicatie Pocket laat je voortaan ook mensen volgen binnen de applicatie, zodat de app je aan nieuwe verhalen kan helpen. Pocket introduceerde het aanbevelen van geschikte content al op een eerder moment en breidt de mogelijkheid nu dus uit.

Pocket laat je nu mensen volgen voor betere aanbevelingen

Eerder dit jaar introduceerde de later-lees-applicatie Pocket al de feature om mensen van gepersonaliseerde aanbevelingen te voorzien: verhalen die zij mogelijk interessant zouden vinden, vinden dan hun weg naar hen toe. Vandaag heeft Pocket laten weten deze functionaliteit uit te willen breiden met de mogelijkheid curatoren en vrienden te volgen binnen de app, zodat Pocket verder kan leren wat jij interessant vindt. De app kijkt dan naar de content die wordt gedeeld door die curator of vrienden van je en blijft zodoende constant leren.

Het mooie aan dit systeem is dat de meest relevante verhalen bovenaan verschijnen – niet per se de nieuwste – zodat je direct kunt beginnen met lezen en niet eerst door prut hoeft te scrollen (tenminste, dat is natuurlijk het doel van Pocket). Daarnaast ben je in staat om verhalen of specifieke passages uit te lichten op je eigen profiel, die volgers kunnen zien en lezen. Geen nood – de verhalen die je bewaart voor later, kan niemand inzien. Deze functie laat alleen de verhalen zien waarvan je expliciet hebt aangegeven dat ze op je profiel mogen staan.

  • Pocket
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.