Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pushbullet op Android krijgt nog een update

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2015, 9:50 CategorieAndroid

Eén van de meest handige applicaties op Android, Pushbullet, heeft deze maand al zijn tweede update gekregen, die functies stroomlijnt. Zo ben je nu in staat om te reageren op groepsberichten en kun je ook een andere harde schijf kiezen met de Remote Files-functie.

Download nu de update voor Pushbullet op Android

Pushbullet wordt gezien als één van de meest handige apps die beschikbaar is en deze maand alleen al heeft de applicatie twee updates gekregen op het mobiele platform van Google, Android. Zo zijn gebruikers met de nieuwste update op hun smartphone, phablet of tablet in staat om te reageren op groepsberichten (chatdiensten, sms) vanaf hun pc. Dit kun je nu doen met een beschikbare Chrome-extensie, de website of de officiële Windows-app; ondertussen wordt er nog gewerkt aan ondersteuning voor Safari, Firefox en Opera.

Wel dien je daarvoor tenminste Android 5.0 Lollipop op je Android te hebben staan. Ook is het zo dat er een limiet op het aantal te versturen berichten zit als gratis gebruiker, maar tot aan 1 januari is dat limiet afwezig. Daarnaast heb je nu ook de keuze uit de verschillende harde schijven op je pc wanneer je gebruikmaakt van de Remote Files-functie. Daarvoor die je ook de nieuwste versie van de Windows-app geïnstalleerd te hebben. Verder geeft Pushbullet aan dat er tussen nu en de feestdagen geen updates zullen verschijnen.

  • Pushbullet
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.