Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Puzzelspel Monument Valley gratis op iOS

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2015, 9:24 CategorieiPad

Het populaire puzzelspel Monument Valley is vanaf nu gratis te downloaden op iOS. Voorheen kostte het spel 3,99 euro. Of dit een tijdelijke promotie of een definitieve prijsdaling is, is echter niet duidelijk – de ontwikkelaar van de game heeft niets aangegeven.

Speel Monument Valley gratis op iOS

Mocht je een iPad hebben en de game Monument Valley nog steeds niet hebben gespeeld, dan hebben we goed nieuws: het spel is vanaf nu gratis te downloaden vanuit de App Store. Onduidelijk is nog of dit een tijdelijke promotie of definitieve prijsdaling is, aangezien ontwikkelaar ustwo niets over deze beweging gemeld heeft. Niet binnen de App Store en ook niet op het eigen promotiemateriaal. Daarom raden we je aan snel naar de App Store te gaan om de game te downloaden, via de onderstaande downloadlink.

Monument Valley is een puzzelgame. In het spel bestuur je Ida, de hoofdpersoon. Ida moet je door alle levels leiden. Een level speel je uit door bij een teleporthokje te komen. Onderweg kun je elementen bewegen, verschuiven of draaien. Dat is echter niet altijd even logisch. Net als bij de tekeningen van Escher zouden bepaalde dingen niet in het echt kunnen. Monument Valley werd met veel goede reviews ontvangen, maar velen vonden het spel nogal kort. De tien stukken (elk stuk bevat meerdere levels) konden binnen twee uur uitgespeeld worden.

De makers van deze game hebben inmiddels ook een spel uitgebracht voor de Samsung Gear VR.

  • Monument Valley
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.