Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rare kleurweergave op de Nexus 6P: Google werkt aan een fix

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2015, 11:12 CategorieAndroid

Enkele gebruikers met een Nexus 6P, Nexus 5X of Nexus Player hebben zich gemeld met problemen met betrekking tot de kleurweergave. Google heeft nu laten weten op de hoogte te zijn van de problemen en zegt te werken aan een fix voor het probleem.

Oplossing voor rare kleurweergave op Nexus 6P en meer onderweg

Mocht je al in het bezit zijn van een Google Nexus 6P-phablet, Nexus 5X-smartphone of een Nexus Player (de mediaspeler), dan is de kans aanwezig dat je problemen bent tegengekomen met betrekking tot de kleurweergave. Dat kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer je een video bekijkt – en dan maakt het niet uit welke videospeler je gebruikt. De kleuren worden vreemd weergeven en het kijken naar video’s wordt daardoor erg onaangenaam. Nu hebben we goed nieuws voor iedereen die deze problemen tegenkomt: Google werkt aan een fix.

Gelukkig hebben we te maken met een softwareprobleem, waardoor Google in staat is het probleem op te lossen door middel van een update. Het is echter wel zo dat de oorzaak van het probleem anders is bij de Nexus-smartphones dan bij de Nexus-mediaspeler, dus Google moet nu aan twee oplossingen tegelijkertijd werken. Was het een hardwareprobleem geweest, dan had je je toestel misschien naar Google moeten opsturen, maar dat is gelukkig niet het geval. Helaas heeft het bedrijf nog niet laten weten wanneer de update beschikbaar is.

  • Delen:
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.