Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rayman Adventures uitgebracht voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2015, 10:10 CategorieAndroid

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat het spel Rayman Adventures vanaf nu gratis te downloaden is voor zowel Android als iOS. De game bevat wel in-app-aankopen die nodig lijken te zijn om verder te komen, vanwege de manier waarop de game gestructureerd is.

Download nu Rayman Adventures

Rayman Adventures is het nieuwste avontuur van de ledenmateloze held Rayman, die al twee succesvolle mobiele titels op zijn naam heeft staan. Dit nieuwe avontuur geeft je als speler meer ruimte om te bewegen en dus ook om te ontdekken, wat de gameplay eigenlijk alleen maar ten goede komt. Wel is het nog zo dat Rayman automatisch rent, maar met een simpele veeg over scherm verander je zijn richting. Veeg je nog een keer in de richting waarin Rayman rent, dan doe je een aanval. Tap je op het scherm, dan springt hij.

En veeg je dan weer naar beneden, dat doet-ie een aanval naar beneden toe. Net zoals in de vorige games ziet ook Rayman Adventures er verbluffend uit met soepele animaties en mooie 2D character artwork. Ubisoft heeft overigens het verdienmodel aangepast. Je kunt de game nu gratis downloaden, maar krijgt dan wel te maken met in-app-aankopen. En het lijkt erop dat je ook echt geld zal moeten neerleggen, als we kijken naar de manier waarop de game gestructureerd is. Je vindt de game via de onderstaande downloadlinks.

  • Rayman Adventures
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.