Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung brengt S Console Gamepad uit voor Galaxy View

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2015, 10:06 CategorieAndroid

Samsung heeft de S Console Gamepad uitgebracht in Google Play: een gamecontroller die alleen werkt op Samsung-smartphones, waarmee je je games op de Samsung Galaxy View-tablet kunt spelen. Je hebt zelfs de keuze uit meerdere controller-indelingen.

S Console Gamepad: controller-app voor de Galaxy View

Samsung heeft deze week wederom een speciale app voor de Samsung Galaxy View-tablet in Google Play gelanceerd: de S Console Gamepad. Dit is een applicatie die je smartphone omtovert tot gamecontroller. Helaas is het zo dat ook deze applicatie alleen op een smartphone van Samsung werkt, waardoor je de S Console Gamepad dus niet kunt gebruiken op andere telefoons. Met deze speciale app kun je de spellen besturen die je afspeelt op je Samsung Galaxy View-tablet, de grootste tablet die Samsung tot op heden gelanceerd heeft.

Mocht je een Galaxy View hebben of voornemens zijn eentje te kopen en ben je van plan om daar games op te spelen én je hebt een Samsung-smartphone (dat is wel een specifieke groep mensen, maar blijkbaar groot genoeg voor Samsung om die beperking op te stellen), dan is deze controller dus iets voor jou. Je hebt zelfs de keuze uit meerdere controller-indelingen, bijvoorbeeld voor een specifiek genre. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je games op de Galaxy View (of andere tablet) met een Bluetooth-controller te spelen.

  • S Console Gamepad
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.