Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy A7 komt niet naar de Benelux

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2015, 14:18 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten dat de Samsung Galaxy A7-phablet niet wordt uitgebracht in Nederland, België en Luxemburg. Een reden heeft de technologiegigant echter niet opgegeven.

Samsung Galaxy A7 komt hier niet uit

Op woensdagmiddag heeft Samsung officieel de Samsung Galaxy S7 uit de doeken gedaan. De phablet heeft een scherm van 5,5 inch en een full hd-resolutie, evenals 16GB aan intern geheugen, twee camera’s (dertien en vijf megapixels) en een microSD-kaartgleuf (tot 128GB). Onder de motorkap zit een 1.6GHz octacore-processor en 3GB aan werkgeheugen. Ook is het toestel voorzien van een vingerafdrukscanner, Samsung Pay en Android 5.1 met de nieuwste versie van TouchWiz eroverheen. De prijs komt neer op 469 euro.

Wellicht dat je nu denkt dat dit wel een mooie vervanger voor je huidige toestel kan zijn, en in dat geval hebben we slechts nieuws. Samsung Benelux heeft namelijk laten weten dat dit toestel – samen met de Galaxy A3- en Galaxy A5-smartphones, niet worden uitgebracht in Nederland, België en Luxemburg. Mogelijk heeft dit te maken met de firmware die het bedrijf niet wil optimaliseren voor Nederlands sprekende consumenten, maar het kan ook zijn dat Samsung zichzelf niet in de vingers wil snijden wat de Galaxy S6 edge+ betreft.

Wat de reden ook zal zijn, we zullen het zonder deze phablet in de Benelux moeten doen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.