Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy A9 krijgt 6 inch-scherm’

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 12:08 CategorieAndroid

Er is wederom informatie gelekt over de onaangekondigde, maar zeker aankomende Samsung Galaxy A9, die mogelijk een 6 inch-scherm krijgt. Ook blijkt uit deze gelekte informatie dat de phablet wordt voorzien van een batterij met een vermogen van 4000 mAh.

Gerucht: Samsung Galaxy A9 krijgt 6 inch-scherm

Er doen zich nu al maanden geruchten over de onaangekondigde, maar aankomende Samsung Galaxy A9-phablet. Zo hoorden we bijvoorbeeld al eerder dat het apparaat zou worden voorzien van een zes inch-scherm en dat gerucht is nu nogmaals opgedoken, op de Chinese website Weibo. Weibo is een soort Twitter, maar dan exclusief voor China. Dat de Galaxy A9 een scherm van zes inch krijgt, blijkt nu uit de bovenstaande afbeelding, dat mogelijk een advertentie kan zijn van het Zuid-Koreaanse bedrijf achter de smartphonelijn Galaxy A.

Op die advertentie is tevens te zien dat de Samsung Galaxy A9 een batterij van 4000 mAh gaat krijgen en dat het scherm een full hd Super Amoled-variant is. Ook wordt blijkbaar iets gemeld over de Doze-feature van Android 6.0 Marshmallow. Waarschijnlijk staat die versie van het Android-besturingssysteem niet direct op de phablet, maar krijgt-ie hem later wel middels een update. Een batterij met behoorlijk wat vermogen en nieuwe technologie op gebied van batterijbesparing kan betekenen dat de Galaxy A9 lekker lang mee kan gaan.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.