Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy A9 te zien bij de TENAA

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2015, 10:23 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy A9 is opgedoken bij de Chinese waakhond van telecommunicatie, de TENAA. Daardoor weten we nu in elk geval de specs. Samsung moet de phablet officieel nog aankondigen en die aankondiging lijkt met de dag dichterbij te komen.

Galaxy A9 duikt op bij TENAA

Dat de Samsung Galaxy A9 binnenkort wordt aangekondigd, lijkt inmiddels een zekerheid te zijn. Eerder dook het toestel al op bij de FCC, de Amerikaanse overheidsinstantie die verantwoordelijk is voor alles op het gebied van telecommunicatie, en vandaag zien we het toestel langskomen bij de TENAA: dezelfde soort organisatie, maar dan in China. Dankzij deze registratie weten we in elk geval wat we kunnen verwachten van het toestel qua specificaties. We hebben ze hieronder in een overzichtelijk rijtje geplaatst.

De Samsung Galaxy A9 (SM-A9000) krijgt:

 • een zes inch Amoled-scherm
 • een resolutie van 1080p
 • een camera van dertien megapixels (achterkant)
 • een camera van acht megapixels (voorkant)
 • een vingerafdrukscanner
 • Android 5.1 uit de doos
 • een octacore Snapdragon 620-processor (maar er kunnen ook versies komen met een Exynos-processor)
 • 3GB aan werkgeheugen
 • tenminste 32GB aan intern geheugen
 • microSD-kaartondersteuning tot 128GB

Wanneer Samsung de Galaxy A9 zal aankondigen, is nog niet bekend. Wat we nog niet weten over het apparaat is of hij naar Europa komt, hoeveel mAh de accu is en hoe lang hij op een volle batterij meegaat.

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.