Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S7 gaat op Galaxy S6 lijken’

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2015, 8:59 CategorieAndroid

Een bron die bekend is met de plannen heeft aangegeven dat het design van de Samsung Galaxy S7 weinig zal afwijken van de Galaxy S6. Wel zullen er kleine veranderingen doorgevoerd worden, maar die hebben meer betrekking op de hardware van het apparaat.

Gerucht: Samsung Galaxy S7 lijkt op de Galaxy S6

Hoewel Samsung de smartphone/phablet Samsung Galaxy S7 nog niet heeft aangekondigd, is het bijna zeker dat we volgend jaar dit toestel zien verschijnen in de winkels. Waarschijnlijk moet je wel goed kijken en niet per ongeluk een Galaxy S6 meenemen, aangezien een bron die bekend is met de plannen van Samsung, heeft aangegeven dat het design van de S7 weinig zal afwijken van de S6. Uiteraard zullen er wel enkele wijzigingen zijn, maar dan vooral aan de hardware en de kwaliteit van het scherm en de camera’s aan boord.

Onbekend is nog wanneer Samsung dit toestel zal aankondigen. Er bestaan nu twee verhalen: de één claimt dat de aankondiging in januari plaatsvindt terwijl de ander zegt dat we de Samsung Galaxy S7 pas op 21 februari gaan zien, een dag voordat MWC 2016 van start gaat en de dag waarop Samsung een Unpacked-evenement gepland heeft staan. Moesten wij er geld op zetten, dan is onze verwachting dat we de S7 pas in februari voor het eerst gaan zien, omdat ook de laatste twee Galaxy S-modellen werden aangekondigd voordat MWC van start ging.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.