Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S7 krijgt drukgevoelig scherm’

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 11:31 CategorieAndroid

Naar verluidt krijgt de Samsung Galaxy S7 een drukgevoelig display, die te vergelijken zal zijn met het scherm van de iPhone 6S Plus. Dit is overigens niet de eerste keer dat dit gerucht het levenslicht ziet; Samsung heeft echter nog niets naar buiten gebracht.

Drukgevoelig scherm voor de Samsung Galaxy S7?

Het is niet de eerste keer dat dit gerucht de wereld in wordt geholpen: de Samsung Galaxy S7 zou namelijk een drukgevoelig scherm gaan krijgen, ditmaal volgens The Wall Street Journal. Dit drukgevoelige scherm zou op eenzelfde manier moeten reageren en gaan functioneren zoals op de iPhone 6S (Plus) het geval is. Afgelopen weekend verscheen er ook al een ander gerucht over de S7-line-up: er zouden namelijk verschillende versies worden uitgebracht van het toestel. Meer dan ooit en waarvan tenminste twee phablets.

Verder meldt The Wall Street Journal dat de phablet grotendeels gaat lijken op de Samsung Galaxy S6 qua design en dat verder het grootste verschil de camera in het toestel zal zijn. Ondanks de verbeteringen van die camera, zou er achterop geen homp zichtbaar zijn. Ook zou de S7 ondersteuning aanbieden voor usb type-c en een irisscanner, maar die zou niet in alle versie van de smartphone gaan zitten. Waarschijnlijk wordt de Samsung Galaxy S7 tijdens MWC 2016 aangekondigd en verschijnen de toestellen enkele maanden later.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.