Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S7 krijgt ook een 6 inch-variant’

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2015, 9:16 CategorieAndroid

Dat er een hoop te doen is rondom de Samsung Galaxy S7, lijkt een understatement. De geruchtenmolen draait volle toeren over het aankomende toestel. Nu wordt er gesproken over een eventuele versie met een scherm van zes inch die wordt uitgebracht.

Gerucht: Samsung Galaxy S7 komt ook in een 6 inch-variant?

De Samsung Galaxy S7: het bedrijf achter deze smartphone heeft nog niets over het toestel losgelaten, maar de geruchtenmolen draait wel al op volle toeren. In de afgelopen dagen zijn er een handvol geruchten verschenen over de aankomende telefoon en we hebben bewust niets weinig meegepakt van dit ‘snelle nieuws’, maar het volgende is toch wel opvallend te noemen: Samsung zou namelijk een zes inch-versie van de S7 op de markt willen uitbrengen. Dat blijkt uit informatie die afkomstig is van een accessoiremaker.

Naast een zes inch-variant, zouden we ook een Samsung Galaxy S7 Edge-model krijgen, die een scherm van 5,5 inch heeft. Voor de mensen die liever toch een kleiner scherm willen: er komt ook een traditioneel model met een 5,1 of 5,2 inch-scherm uit. Tenminste, als we de geruchten mogen geloven, want op moment van schrijven kan er nog van alles gebeuren met de S7. Tot op heden gebruikte Samsung een zes inch-scherm alleen in de Galaxy Mega-lijn – kijkend naar de trends van 2015, zou het ons niet verbazen als dit gerucht echter klopt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.