Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy S7 lekt uit via hoesjesverkoper’

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2015, 13:07 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy S7 lijkt in vol ornaat te zijn uitgelekt via plaatjes van een hoesjesverkoper. Het volgende vlaggenschip van Samsung, dat ook een phabletvariant krijgt, lijkt een irisscanner te krijgen.

Galaxy S7 Plus

Dat lijkt althans te kunnen worden afgeleid uit de plaatjes die via GizmoChina zijn verspreid. De hoesjes maken het onmogelijk om de smartphone in volle glorie te zien, maar er blijft genoeg over.

De hoesjes van zowel de Galaxy S7 als de Galaxy S7 Plus (plaatje hieronder) zijn te zien, met de toestellen erin. Wat niet te zien is, zijn de Edge-varianten van de Galaxy S7.

Samsung Galaxy S7 Plus hoesje

Vlaggenschip

De hoesjes bevestigen het beeld dat al enkele dagen geleden circuleerde in de vorm van renders van het nieuwe vlaggenschip. De homeknop is rechthoekig, de camerasensor is ietwat verhoogd en alles lijkt erg op het ontwerp van de Galaxy S6.

De volumeknoppen zitten links, de powerknop rechts. De meeste poorten zitten aan de onderkant van de telefoon, inclusief de oplaadpoort, maar aan de hand van de foto’s valt niet uit te maken of dit een micro usb-poort of een usb type-c poort is.

6-inch scherm

De Galaxy S7 krijgt een veel groter scherm, maar blijft qua ontwerp verder erg dicht bij zijn kleinere broer. Ook is de phablet een stuk breder. Het formaat van de Galaxy S7 Plus zou 163.32 x 82.01 x 7.82mm zijn. Dat biedt grond voor de speculatie dat de phablet een scherm van 6 inch krijgt.

Mobile World Congress

Verwacht wordt inmiddels dat de hele Galaxy S7-familie in februari zal worden onthuld, tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Wat de inhoud betreft, wordt gedacht dat een aantal toestellen worden uitgerust met een Snapdragon 820-CPU, anderen spreken over een Exynos 8890-chip.

 

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.