Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung geeft details beveiligingsupdate van december vrij

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 9:27 CategorieAndroid

Samsung heeft laten weten wat Samsung Android-eigenaars mogen verwachten qua beveiliging in de maand december van het bedrijf. Zo laat Samsung weten in elk geval alles toe te gaan voegen dat Google al eerder heeft toegevoegd met de release van Android 6.0.1.

Dit doet Samsung voor je Android in december

Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung heeft in een bericht laten weten wat het precies wil gaan doen met betrekking tot de digitale veiligheid voor iedereen met een recent Samsung-toestel met Android als besturingssysteem. Deze update is onderdeel van de maandelijkse updates die Samsung, Google en meer uitbrengen, om ervoor te zorgen dat alle toestellen zo veilig als mogelijk zijn. Samsung heeft niet alle details naar buiten gebracht, zodat hackers niet in de kaart gespeeld worden, dus moeten we het hier mee doen.

De december-update brengt in elk geval alle beveiligingsupdates van Google naar Samsung-apparaten, plus negen andere onderdelen die al dan niet worden toegevoegd of al toegevoegd zijn. Samsung probeert hier een klein beetje vaag over te doen, om ervoor te zorgen dat hackers en kwaadwillenden niet direct weten waar ze naar moeten zoeken. De toestellen die de update, die elk moment aan kan komen, krijgen, zijn de Galaxy S5, Galaxy S6, GS6 edge en GS6 edge+, de Note 4, Note 5 en Note Edge, en de Tab S en Tab S2.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.