Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung kondigt Galaxy S7 in maart aan’

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2015, 0:03 CategorieAndroid

Wakkere journalisten die een presentatie van China Mobile bijwoonden, zijn achter de releasedatum van de nieuwe Samsung Galaxy S7 gekomen. Die stond op een dia op een metersgroot scherm geprojecterd. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung komt ergens in maart achter de coulissen vandaan.

Twee maanden later

Dat is iets later dan tot dusver werd gedacht. De geruchtenmachine hield het tot nu toe op januari, omdat werd gedacht dat Samsung de lijn van dit jaar zou doortrekken en vlaggenschepen vroeger zou presenteren om de concurrentie te snel af te zijn daarmee, zoals met de Galaxy S6 Edge Plus en de Galaxy Note 5 is gebeurd. Dat is dus voor de Galaxy S7 blijkbaar niet het geval. Dit toestel komt dus in maart op de bühne, en dat is redelijk in lijn met de presentaties van voorgaande jaren.

Chinese prijs: 450 euro

Op de dia’s van China Mobile was ook de prijs van dit nog onaangekondigde vlaggenschip te zien. De Galaxy S7 gaat in China tenminste 3000 yuan kosten. Dat is ongeveer 450 euro. Het is niet helder of belastingen zoals de btw daarbij zijn gerekend.

Verwisselbare batterij

Al eerder is eens een achterkantfoto van de Galaxy S7 uitgelekt. Daaraan is te zien dat er wellicht enkele zaken terugkeren die gebruikers in de Galaxy S6 misten. Zoals een verwisselbare batterij en een sleuf voor een micro sd-kaart. Of dit echt zo is moeten we maar afwachten. Diverse geruchten doen over het nieuwe toestel de ronde. Er zou net zo’n drukgevoelig scherm op komen als op de iPhone 6S Plus, een 20-megapixelcamera achter, Qualcomm Snapdragon 820-processor of een Samsung Exynos 8890 processor, super Amoledscherm met een resolutie van 2560×1440 pixels, en er zouden twee phabletvarianten van de Galaxy S7 worden uitgebracht. Een irisscanner zou zijn ingebouwd. Het ontwerp zou weinig afwijken van dat van de Galaxy S6, maar wellicht dus wel weer met een micro sd-kaartsleuf en een verwisselbare batterij, zoals in alle Galaxy’s in de S-serie voor de S6.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.