Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung maakt Galaxy S7 ook in Mega-grote Plus-variant’

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2015, 21:44 CategorieAndroid

Samsung maakt begin volgend jaar volgens geruchten twee varianten van de Galaxy S7. De Galaxy S7 Plus zou ongeveer net zo groot worden als de phablets in de Galaxy Mega-serie.

Zo groot als Galaxy Mega

Grootste verschil van de midrange Galaxy Mega’s met de toekomstige Galaxy S7 Plus is natuurlijk de interne hardware. Die moet net zo goed zijn als die van de ‘gewone’  Galaxy S7.

Vroege renders

Een en ander is duidelijk geworden door informatie die bij een aantal nieuwe plaatjes van de Galaxy S7 zijn uitgelekt. Het gaat om vroege renders, die het toekomstige ontwerp van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Plus al goed laten zien. Als ze echt zijn natuurlijk, wat altijd de vraag is bij dit soort informatie.

Hoesjesmaker

De plaatjes zijn namelijk niet afkomstig van Samsung zelf, maar van een hoesjesmaker. Die krijgen weleens van tevoren de omvangspecificaties van fabrikanten, zodat ze alvast aan de slag kunnen gaan en de hoesjes klaar hebben zodra het nieuwe toestel is gepresenteerd.

Gelijkenis met Galaxy S6

De plaatjes laten zien dat er weinig verandert ten opzichte van het uiterlijk van de Galaxy S6. Die informatie was al eens eerder uitgelekt. Wel zijn de hoeken wat scherper op de homebutton van de telefoon en is de simkaartsleuf kennelijk ergens anders gepositioneerd. De telefoon zou contact maken met het stopcontact via een gewone micro usb-kabel, want daar is een sleufje van te zien. Dus geen usb-c wat jammer is, want dit nieuwe protocol laadt een telefoon sneller op.

Galaxy S7 Plus groter dan Note 5

De Galaxy S7 lijkt ook ongeveer dezelfde omvang te krijgen als de Galaxy S6, maar de Galaxy S7 Plus wordt een heel stuk groter dan zelfs de Galaxy Note 5. Dus inderdaad meer richting Galaxy Mega, wat neerkomt op een schermgrootte van 6 inch of meer.

Januari

Nogmaals, of dit allemaal correcte informatie is, is zeer onzeker. Het is de eerste keer dat er plaatjes uitlekken in relatie tot de Galaxy S7. Dit toestel wordt in januari verwacht, dus lang hoeven we niet op antwoorden te wachten.

Galaxy S7 b

  • Delen:
Samsung Galaxy S6 Edge+
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.