Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung-patent maakt van een smartphone een tablet

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2015, 11:00 CategorieHardware

Samsung heeft een nieuw patent in handen die van een opgevouwen smartphone een tablet kan maken, door hem uit te klappen. Mogelijk zien we hiermee de eerste glimp van wat Project Valley kan zijn: een opvouwbare smartphone.

Samsung-patent: vouw je tablet dubbel voor je smartphone

Deze week is er een opmerkelijk patent van Samsung naar buiten gebracht. Dit patent laat zien wat Samsung in gedachte kan hebben voor een opvouwbare smartphone, die, wanneer je hem uit klapt, in een tablet kan veranderen. De kans is aanwezig dat we hier voor het eerst kennismaken met Project Valley: een project waar Samsung al heel lang aan werkt en het project is dat altijd in één adem genoemd wordt met een opvouwbare smartphone. Het apparaat in het patent heeft het modelnummer SM-G929F gekregen.

Onduidelijk is nog hoe de schermen gepositioneerd zullen worden. Mogelijk krijgt dit apparaat twee schermen. Eén aan de voorkant, voor de smartphone, en één in de binnenkant, wanneer je hem uitvouwt. Een conceptvideo uit 2014 van Samsung laat een soortgelijke configuratie zien en dat is momenteel het enige middel om je voor te stellen hoe Project Valley uiteindelijk gerealiseerd zou kunnen worden. Wanneer Samsung laat zien wat Project Valley is, is helaas onduidelijk. Tot die tijd hebben we de bovenstaande video.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.