Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Scribblenauts Unlimited verkrijgbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2015, 9:42 CategorieAndroid

Warner Bros. Interactive heeft Scribblenauts Unlimited nu ook uitgebracht op Android. Over een iOS-versie is helaas niets bekend. In Scribblenauts Unlimited los je puzzels op door objecten te verzinnen die je kunnen helpen met het probleem.

Scribblenauts Unlimited: laat je fantasie de vrije loop

Mocht je thuis een modern Nintendo-apparaat hebben staan of liggen, dan ben je wellicht al bekend met de Scribblenauts-serie. Dat is een gameserie waarin spelers enkele problemen voorgeschoteld krijgen, die ze moeten oplossen met objecten. Die objecten bestaan nog niet op het moment dat je het probleem te zien krijgt en moet je dus in de game plaatsen. Dat doe je door een woord in te typen – er worden er ontelbaar ondersteund, zolang het maar geen handelsmerk is – waarna dat woord in kwestie daadwerkelijk in beeld verschijnt.

In totaal bestaan er al vier delen in deze serie, waarvan Unlimited de vierde is. Deze game kwam voor het eerst uit op Wii U, maar is nu dus ook op Android verkrijgbaar. Hoewel er niets over een iOS-versie bekend is, lijkt het ons stug dat het mobiele platform van Apple wordt overgeslagen. Het vorige deel in de serie is er namelijk ook op verschenen. Ben je van plan Scribblenauts Unlimited te downloaden, dan kost je dat 5,53 euro. Let echter wel op tijdens het spelen, want er zijn optionele in-app-aankopen aanwezig, voor 1,10 euro per item.

  • Scribblenauts Unlimited
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.