Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Slack-applicaties zijn voorzien van een niet-storen-modus

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2015, 9:51 CategorieAndroid

De populaire berichtendienst Slack, die het communiceren op het werk beter moet maken, is voorzien van een niet-storen-modus. Deze speciale modus is nu beschikbaar voor iedereen die Slack gebruikt, ongeacht het platform: iOS, Android, web en desktop.

Niet-storen-modus voor Slack geïntroduceerd

De makers van de populaire Slack-applicatie hebben een officiële niet-storen-modus geïntroduceerd voor de apps en het web. Slack is een app waarmee er op de werkvloer overzichtelijk gecommuniceerd kan worden binnen een groep. Je hebt verschillende mogelijkheden met betrekking tot het creëren van die groepen en als admin van zo’n groep kun je per persoon bepalen wie wel of geen toegang heeft. Werk je in een groot bedrijf of werkt iedereen thuis, dan is Slack een handige app die het werk gemakkelijker maakt.

Maar er zijn soms momenten waarop je moet werken en niet constant kunt overleggen of even kletsen. Nu hebben verschillende besturingssystemen tegenwoordig wel de optie om niet gestoord te worden, maar een native ondersteuning voor een specifieke app biedt meer opties. Activeer je hem binnen slack (met het /dnd-commando), dan krijg je na de niet-storen-periode een handig overzicht van wat je allemaal gemist hebt. Mocht er nou echt een noodgeval zijn, dan bestaat de optie iemand toch te contacteren – maar dan moet de nood wel hoog zijn.

  • Slack
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.