Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony lanceert PlayStation Messages voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2015, 9:41 CategorieAndroid

Sony heeft vandaag een nieuwe app op Android en iOS gelanceerd, genaamd PlayStation Messages: een losstaande berichtenapplicatie. Hiermee kun je met je vrienden op PlayStation Network chatten, zonder dat je daarvoor de originele PlayStation-app voor hoeft te gebruiken.

Chatten met PlayStation Messages op je smartphone of tablet

Of je nu chat via de officiële PlayStation-app op je mobiel of tablet of gebruikmaakt van de chatfuncties binnen de PlayStation, je komt altijd tot dezelfde conclusie: dit moet gemakkelijker kunnen. De chatfuncties waren tot op heden nou niet echt gebruiksvriendelijk en presenteerden drempels waar gebruikers echt even over heen moesten gaan, zoals logge toetsenborden en een onlogische indeling. Maar gelukkig is er nu een alternatief en hij komt ook nog eens officieel vanuit de stallen van Sony: de berichtenapplicatie PlayStation Messages.

Zoals je misschien al aan de naam kunt zien, is PlayStation Messages een berichtenapplicatie waarmee je dus met je vrienden op PlayStation Network (PSN) kunt chatten. De app combineert de meest logische designelementen en toffe features van andere populaire berichtendiensten, waardoor je respectievelijk snel gewend bent aan de nieuwe interface en bijvoorbeeld gebruik kunt maken van stickers. Je kunt de app nu downloaden vanuit Google Play en de App Store, door je platform naar keuze aan te klikken via de onderstaande downloadlinks.

  • PlayStation Messages
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.