Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Speelgoedfabrikant Mattel koopt tabletmaker Fuhu

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 10:19 CategorieAndroid

Fuhu, een fabrikant die bekend is van de Android Nabi-tablets voor kinderen, is voortaan eigendom van speelgoedfabrikant Mattel. Mattel is de producent achter populaire merken zoals Barbie, Hot Wheels en enkele andere grote speelgoedmerken.

Mattel eigenaar van tabletmaker Fuhu

Fuhu, een grote tabletfabrikant die Android-tablets maakt voor kinderen, en Mattel, bekend van merken als Barbie en Hot Wheels, hebben bekendgemaakt dat Mattel Fuhu heeft overgenomen. Mocht je onlangs nog een Nabi-tablet hebben gekocht van Fuhu, dan zal die bestelling gewoon als normaal verlopen. Fuhu geeft namelijk aan zijn verantwoordelijk met betrekking tot de klantenservice en -ondersteuning gewoon na te komen, ondanks de aanschaf van het speelgoedmerk Mattel. De bestellingen moeten voor kerstmis binnenkomen.

Nu is de grote vraag natuurlijk: wat gaat Mattel met Fuhu doen? Fuhu heeft een mooie markt weten te maken door Android-tablets uit te brengen die puur gericht zijn op kinderen, die ook geschikte content voor kinderen presenteren. Bovendien hebben de ouders het altijd voor het zeggen als het om bevoegdheden gaat op die tablets. Het lijkt erop dat Mattel een snelle en simpele manier zoekt om ook op de markt van consumentenelektronica actief te zijn – desondanks blijft het even spannend om te zien wat het speelgoedmerk precies gaat doen met Fuhu.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.