Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

SwiftKey Beta op Android ondersteunt nieuwe emoji

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2015, 9:27 CategorieAndroid

De makers van de SwiftKey Beta-applicatie hebben aangegeven dat er een kersverse update klaarstaat voor iedereen met de app. De update voegt de mogelijkheid toe gebruik te kunnen maken van de onlangs toegevoegde nieuwe emoji.

Gebruik de nieuwe emoji in SwifyKey Beta op Android

Onlangs gaf Google officieel Android 6.0.1 vrij: een kleine update voor het besturingssysteem die niet alleen bugfixes en prestatieverbeteringen met zich meenam, maar ook de nieuwe emoji introduceerde aan het platform. Het is natuurlijk heel goed dat Google veranderingen doorvoert en dingen toevoegt aan het OS zelf, maar het is aan app-ontwikkelaars om vervolgens te kiezen of ze gebruikmaken van die nieuwe mogelijkheden. En het team achter de SwiftKey Beta-app koos van wel, aangezien er een nieuwe update is vrijgegeven.

En die update voegt de ondersteuning toe voor de nieuwe emoji. Om gebruik te kunnen maken van die nieuwe emoji, moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Ten eerste dien je de SwiftKey Beta-app geïnstalleerd te hebben en ten tweede heb je ook Android 6.0.1 nodig. En aangezien die update momenteel alleen voor eigenaars van een modern Nexus-apparaat beschikbaar is, denken we niet dat er momenteel een grote groep mensen bestaat die deze update snel zal binnenhalen. Voldoe je aan de eisen, check dan de downloadlink.

  • SwiftKey Beta
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.