Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Synchroniseren binnen Google Agenda gemakkelijker

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 10:00 CategorieAndroid

Eerder deze maand bracht Google al een update uit voor Google Agenda en deze week is dat wederom het geval, puur voor het gemak. Het is vanaf deze week namelijk mogelijk om niet alleen sneller, maar ook gemakkelijker je agenda-items te synchroniseren.

Google Agenda maakt synchroniseren gemakkelijker

We hebben nog maar net die andere update van Google Agenda binnen, of de volgende staat alweer voor de deur. Daar waar die eerdere update in het teken stond van het toevoegen van geheugensteuntjes op Android, iOS en het web, die ook nog eens gesynchroniseerd worden met andere apps van Google, staat deze week de update in het teken van het gemakkelijker kunnen synchroniseren van al je agenda-items binnen de apps op Android en iOS. Uiteindelijk verricht je evenveel handelingen, maar de locatie lijkt wat logischer geplaatst.

nexus2cee_cal

Voortaan hoef je namelijk enkel het hamburgermenu te openen en het profiel op te zoeken waarvan je de agenda-items wil synchroniseren. Naast dat profiel (dat afhankelijk van de grootte van het scherm ergens onderaan het menu te vinden is) staat voortaan het sync-logo dat Google ook binnen de instellingen van de apps gebruikt. Druk daarop en het synchroniseren vindt plaatst. De update is nu nog niet beschikbaar, maar wordt wel deze week uitgerold naar iedereen die gebruikmaakt van de Google Agenda-applicatie, op zowel Android als iOS.

  • Google Agenda
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.