Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tesla maakt iPhone 6S Plus hoesje van autostoelleer

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 19:35 CategorieAccessoires

Tesla heeft een aardige bestemming gevonden voor het leder wat over is van de productie van de stoelbekleding in de luxe Tesla S-sportwagen. Er worden iPhonehoesjes van gemaakt. Die voor de iPhone 6S Plus is op internet te koop.

Tesla Design

In de webwinkel van Tesla zijn de hoesjes voor de iPhone 6S Plus te bewonderen. ‘Tesla Design’  staat erop, en het kenmerkende priemende T-logo van de autofabrikant.

Vakjes voor creditcards

Voor het overige zien de hoesjes er niet heel speciaal uit, maar aangezien het om een merk voor luxe auto’s gaat, moeten ze alleen daarom al de nodige aantrekkingskracht hebben, denkt Tesla blijkbaar. De hoesjes worden niet al te goedkoop aangeboden: voor 45 en 50 dollar. De duurste hoes bevat drie vakjes voor creditcards op de rug. Waarmee de iPhone 6S Plus een vakje meer heeft dan het hoesje voor de kleinere iPhone 6S. Deze ‘wallet versie’  is voorzien van een RFID-blokkeerchip, zodat de cards niet geskimd kunnen worden.

Zwart leer

Helaas zijn de twee zwartleren hoesjes voor de iPhone 6S Plus de enige accessoires die voor bezitters van dit toestel interessant zijn in de winkel. Maar fans van het automerk kunnen zich in de webshop uiteraard uitleven en het zo gek maken als ze maar willen. Er is ruime keuze uit T-shirts, petjes, sjaals, koffiemokken enzovoorts. Er is zelfs een setje golfballen met het logo van Tesla erop.

Douane

Wie besluit een hoesje in de webshop van Tesla aan te schaffen voor zijn iPhone 6S Plus, moet wel rekening houden met mogelijke importheffingen. Zeker als er meerdere tegelijk worden besteld.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.