Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Threes ondersteunt multitasking op iPad

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2015, 10:02 CategorieApplicaties

Het populaire spelletje Threes heeft een update voor iPad gekregen, waardoor je hem nu in splitscreen-modus kunt spelen. Dat klinkt misschien raar, maar wanneer je kijkt naar het doel van het spel, dan voelt het eigenlijk meteen heel normaal aan.

Speel Threes nu in splitscreen op iPad

Threes is één van die spellen die in de App Store verscheen, aan populariteit won en niet meer weg te denken is. De game heeft veel klonen op zijn naam staan en dat betekent vaak dat de formule van zo’n spel goud waard is. In Threes krijg je de opdracht cijfers binnen de tafel van drie te vormen. Je voegt de 1 en de 2 samen, waarna er een drie verschijnt, en vanaf dat punt ben je aan het schuiven met cijfers en bedenken wat de volgende handige stap is – want er komt ongetwijfeld een moment waarop je vastloopt en opnieuw moet beginnen.

Threes is ook typisch zo’n spel dat je even tussendoor speelt. Je wacht op iemand, je zit in de trein – dat soort momenten. Vanaf nu hoef je op je iPad daarvoor een andere app niet meer af te sluiten, aangezien Threes de multitasking-opties voor die apparaten ondersteunt. Je kunt Threes dus naast een andere app openen. Eerder kon dit al op Xbox One: wanneer je Threes snapt (naar de zijkant verplaatst), dan kun je een potje spelen terwijl je met iemand Skypet of terwijl je in een mmorpg aan het wachten bent op je medespelers – nu dus ook op iPad.

  • Threes
  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.