Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Tumblr eerste grote iOS-app die Live Photos ondersteunt

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 9:59 CategorieApplicaties

Sinds iOS 9.1 staat Apple het toe dat ook third-party apps het delen van Live Photos mogelijk maken en Tumblr is de eerste die dit doet. Deze feature werkt natuurlijk alleen op de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus. Ook ondersteunt Tumblr nu 3D Touch.

Deel je Live Photos met de Tumblr-applicatie

Apple heeft het in iOS 9.1 mogelijk gemaakt dat mensen ook hun Live Photos via third-party applicaties kunnen doelen en het sociale medium Tumblr is de eerste grote app die daar op inspringt. Tumblr heeft namelijk een kersverse update vrijgegeven, die natuurlijk alleen voor de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus bedoeld is. Om je Live Photos via Tumblr te kunnen delen, heb je uiteraard een account nodig en moet je de app toegang geven tot je fotoverzameling. Vanaf dat moment deel je de Live Photo zoals je een normale foto zou delen.

Wanneer je Live Photos op Tumblr tegenkomt, dan kun je die activeren door je duim even op het scherm gedrukt te houden, dankzij de 3D Touch-technologie. De foto zal daarna bewegen en geluid laten horen. Oudere iPhones en iPads bieden ongeveer dezelfde ervaring aan, maar dan zonder 3D Touch. Zelf Live Photos maken kan op dit moment alleen met de twee nieuwste iPhones van dit moment. Daarnaast kun je nu snel door de app zoeken, door het icoontje even indrukt te houden; daarna verschijnt de zoekoptie direct in beeld.

  • Tumblr
  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.