Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter op iOS biedt 1Password-integratie aan

Geschreven door
Geplaatst op14 december 2015, 9:37 CategorieApplicaties

Twitter en 1Password hebben aangekondigd dat de iOS-versie van het sociale medium voortaan ook ondersteuning aanbiedt voor 1Password, 1Password is een app waar je veilig meerdere accounts met wachtwoorden in kunt opslaan.

1Password-integratie voor Twitter op iOS

Mocht je veel gebruikmaken van Twitter op je iPhone of iPad en al bekend zijn met 1Password, omdat je daar je wachtwoorden mee beheert, dan hebben we goed nieuws. De bedrijven achter deze applicaties hebben namelijk laten weten dat Twitter voortaan ondersteuning aanbiedt voor de wachtwoordenmanager 1Password, zodat je voortaan ook kunt inloggen zonder je gegevens in te hoeven typen. Deze integratie is momenteel alleen live op iOS en over een eventuele ondersteuning op Android is helaas niets bekendgemaakt.

1Password is een app waar je veilig meerdere accounts met wachtwoorden in kunt opslaan. De app beveiligt jouw wachtwoorden door ze te vervangen lange, complexe woorden. Maar de app zelf is altijd met één wachtwoord naar keuze te openen. Sinds iOS 8 ondersteunt 1Password ook TouchID en de vingerafdrukscanner en krijgen de gratis gebruikers toegang tot functies die eerst alleen voor betaalde gebruikers beschikbaar waren. En sinds iOS 9 is er ook support voor diceware-wachtwoorden: gemakkelijk te onthouden wachtwoorden.

  • Twitter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.