Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twitter op Windows 10 krijgt er een extra tab bij

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2015, 10:09 CategorieApplicaties

Het sociale netwerk Twitter heeft laten weten dat de Windows 10-versie van de applicatie is voorzien van een extra tab: Momenteel. Deze tab kent het Engelssprekende internet beter als Moments en is al beschikbaar binnen de andere applicaties van het netwerk.

Twitter Momenteel nu beschikaar in Windows 10-versie

De officiële Twitter-applicatie op Windows 10 heeft deze week wederom een update gekregen. Deze update voegt een extra tab toe aan de interface aan de linkerkant en biedt toegang tot de Momenteel-functie (beter bekend als Moments, in het Engels). Eerder introduceerde Twitter Moments al voor Android en iOS en heeft als doel het sociale netwerk te laten groeien. Tot op heden is Twitter Momenteel nog niet verkrijgbaar in Nederland in de Android- en iOS-applicaties, dus zien we de tab nu voor het eerst in Nederland in de Windows 10-versie.

Twitter gebruikt Momenteel als een nieuwsbron. Wanneer je op de tab drukt, dan zie je een aantal tweets in beeld verschijnen die te maken hebben met een belangrijke of populaire nieuwsverhaal. Zo kun je dus van allerlei zaken op de hoogte zijn en blijven, zonder dat je daarvoor een zoekopdracht hoeft te maken. Momenteel is overigens ook alleen beschikbaar voor Windows 10 op pc’s en tablets, maar niet voor Windows Phone of Windows 10 Mobile. Wanneer Momenteel naar Android en iOS toe komt, is helaas niet bekendgemaakt door Twitter.

  • Twitter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.