Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Volgende HTC-phablet krijgt Android 6.1 en Sense 8.0’

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2015, 10:16 CategorieAndroid
HTC

Naar verluidt werkt HTC aan een nieuwe phablet, die meteen geleverd wordt met Android 6.1 Marshmallow en HTC Sense 8.0. Aangezien beide software-updates nog niet zijn aangekondigd, kan het dus nog wel even duren voordat de nieuwe HTC wordt aangekondigd.

Gerucht: Nieuwe HTC-phablet is HTC Perfume?

De geruchtenmolen is op gang gekomen voor het nieuwste vlaggenschip van HTC. Eerder hoorde we daar al over dat dit nog wel eens de HTC O2 zou kunnen zijn, maar nieuwe geruchten wijzen op de naam HTC Perfume. Of dit een geheel nieuw toestel is of een andere naam voor de O2, is niet duidelijk. Wel wordt er gezegd dat de HTC Perfume wordt geleverd met Android 6.1 en HTC Sense 8.0 (de Android-skin van HTC) en aangezien beide software-updates nog niet zijn aangekondigd, kan de aankondiging van het toestel op zich laten wachten.

Volgens eerdere geruchten uit China krijgt de HTC O2 een scherm van zes inch met een schermresolutie van 1440 bij 2560 pixels (een qhd-resolutie dus), wat neerkomt op een indrukwekkende pixeldichtheid van 490 pixel per inch. Onder de motorkap van de HTC O2 vinden we mogelijk een Qualcomm Snapdragon 820-processor. Verder zou er 4GB aan werkgeheugen en de keuze voor 64GB of 128GB aan intern geheugen aanwezig zijn, evenals een 20,7 megapixel-camera. De batterij zou een vermogen krijgen van 3500 mAh.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.