Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Weer nieuwe plaatjes van Microsoft Lumia 850’

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2015, 0:45 CategorieMicrosoft

Er zijn opnieuw foto’s gelekt van de nog onaangekondigde Microsoft Lumia 850, een midrange phablet met Windows 10 als besturingssysteem. Op de nieuwe plaatjes zijn de kleuren te zien waarin het toestel geleverd gaat worden. Als de plaatjes echt zijn tenminste, wat her en der wordt betwijfeld.

Rozegoud

Al eerder waren er renders te zien waarin weinig aan de verbeelding werd overgelaten. Het design van de Lumia 850 wijkt nogal af van vrijwel de hele Lumia-serie die we tot dusver gezien hebben. De felle blauwe, groene, oranje en gele kleuren en het glimmende hardplastic hebben plaatsgemaakt voor kleuren als wit, zwart, goud en rozegoud.

5,7-inch full HD-scherm

Qua specificaties blijven de geruchten over de Lumia 850 in lijn met de laatste gelekte informatie, die spreekt over een Snapdragon 617-processor, een 5,7-inch full HD-scherm en een bijzonder goede camera, maar de resolutie is nog niet uitgelekt.

Geen cameraknop

Bijzonder aan het design is dat de knoppen onder het scherm, die de Windowstelefoon moeten aansturen, zijn verdwenen, net als bij de Lumia 950 en 950 XL. Dat betekent dat de knoppen op het scherm zelf zullen worden weergegeven. Tot leedwezen van een aantal Lumia-fans is ook de cameraknop verdwenen van de behuizing.

Nog geen prijs

De plaatjes zijn in ieder geval in lijn met de renders die enkele dagen geleden al uitlekten, waarmee de authenticiteit ervan geloofwaardiger is geworden. Het is nog onbekend wanneer Microsoft dit toestel zal aankondigen, en wat de prijs ervan wordt.

  • Delen:
Microsoft Lumia 950 XL
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.