Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WhatsApp op Android voorzien van nieuwe emoji

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2015, 10:23 CategorieAndroid

Het is nu al mogelijk om nieuwe emoji op Android uit te proberen via de bèta van de populaire berichtendienst WhatsApp. Deze bèta is al via de website van WhatsApp te downloaden en zal binnenkort met een update via Google Play verspreid worden.

Gebruik nu al nieuwe emoji op WhatsApp

Wanneer er nieuwe emoji worden aangekondigd, dan duurt het altijd even voordat die ook worden geïmplementeerd binnen een besturingssysteem of specifieke app. iOS heeft al toegang tot de nieuwste lading grappige poppetjes en Android krijgt ze volgende week. Wil je ze toch al iets eerder uitproberen op Android en gebruik je WhatsApp? Download dan alvast de nieuwste versie van de app, via de officiële website. Daar vind je de bèta, die al toegang biedt tot de nieuwe emoji. De update verschijnt binnenkort in Google Play.

WhatsApp heeft niet alleen een hoop emoji toegevoegd, ook heeft het bedrijf de plaatjes opnieuw gecategoriseerd. Er zijn te veel emoji toegevoegd om ze allemaal op te noemen. Belangrijke veranderingen op maatschappelijk gebied zijn de nieuwe keuzes voor koppels (je kunt meer variëren tussen mannetjes, vrouwtjes en kinderen) en op het gebied van natuur zien we niet alleen de spin, maar ook het magische wezen de eenhoorn. Taco, burrito, hotdog, doos met popcorn zijn voorbeelden van andere nieuwe emoji binnen WhatsApp.

Ook is de nieuwe bèta via APK Mirror binnen te halen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.