Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

WiFi Alliance certificeert HTC One X9, verschijnt in 2016

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2015, 9:19 CategorieAndroid

De WiFi Alliance heeft de HTC One X9 gecertificeerd, waardoor de aankondiging van deze midrange phablet wederom een staptje dichterbij is. Het zou zomaar kunnen dat HTC deze phablet in januari tijdens de CES 2016-beurs gaat aankondigen.

Aankondiging HTC One X9 stapje dichterbij

Mocht je hebben gehoopt dat de onaangekondigde HTC One X9 nog dit jaar zou verschijnen, dan hebben we slecht nieuws: het lijkt erop dat de aankondiging van dit apparaat pas in 2016 zal plaatsvinden. De phablet is opgedoken bij de WiFi Alliance, een non-profit organisatie verantwoordelijk voor het afgeven van de WiFi-certificatie, waar we te weten zijn gekomen dat de X9 wordt voorzien van de a, b, g, n en ac WiFi-verbinding op 2.4GHz en 5GHz. Ook krijgt de nieuwe HTC-phablet ondersteuning voor Miracast en Wi-Fi Direct.

htc one x9

De HTC One X9 dook al eerder op in het nieuws. Over het toestel wordt gezegd dat het voorzien wordt van een MediaTek-processor, 5.5 inch- en 1080p-scherm, 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan intern geheugen. Ook krijgt de phablet een camera van dertien megapixels met OIS en een batterij van 3000 mAh. Nu de HTC One X9 is gecertificeerd door de WiFi Alliance en al bij de TENAA is opgedoken (de Chinese FCC-waakhond), lijkt een aankondiging voor Azië waarschijnlijk – maar voor de rest van de wereld is het nog even afwachten.

  • Delen:
HTC One X9
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.